Ladataan…

Saippuapaja

Viinirypäleensiemenöljy
Viinirypäleensiemenöljy
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
1,90 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

VIINIRYPÄLEENSIEMENÖLJY

Vitis vinifera (Grape) seed oil

KUVAUS

Viinirypäleensiemenöljy on hyvin yleinen kosmetiikan öljy. Kosteuttava, pehmentävä ja hyvin imeytyvä. Soveltyy kaikille ihotyypeille, myös herkälle, rasvaiselle ja ärtyneelle iholle. Sisältää antioksidantteja ja imeytyy hyvin iholle. Viinirypäleensiemenöljyä pidetään korjaavana öljynä sen ollessa lievästi supistava ja antioksidanttinen.

Neutraalin tuoksuinen, haalean kellertävä/vihertävä öljy. Kevyt koostumus.

KÄYTTÖ

Käytetään usein yhtenä öljynä hierontaöljysekoituksissa, sen liukuessa hyvin iholla ja omaten pehmentäviä vaikutuksia. Erinomainen lisä myös tuotteisiin joihin haluaa kosteuttavia ominaisuuksia.

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna. Jos säilytät jääkaapissa, ota öljy huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen käyttöä.

PAKKAUS

Muovipullo

Lataa tai tulosta tuotetiedot

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä