Ladataan…

Saippuapaja

Risiiniöljy
Risiiniöljy
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
1,80 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

Ricinus communis
Risiiniöljy on erittäin paksua ja kellertävää öljyä joka antaa lopputuotteeseen kiiltoa (huulivoiteet, hiustuotteet). Öljy liukenee hyvin niin alkoholiin kuin muihin öljyihin.Soveltuu hyvin saippuanvalmistukseen ja muuhun kosmetiikkaan, pehmentää ihoa ja toimii kosteuttajana, antibakteerinen. Lisää vaahtoavuutta saippuaan. Kosmetiikkalaatu. Erinomainen tuote huulivoiteisiin.

Lataa tai tulosta tuotetiedot

Oleiinihappo 2 – 6 %
Linolihappo (omega-6) noin 4 %
Risinoleiinihappo 85 – 95 %
SAP lipeäkerroin 0.1286

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä