Ladataan…

Saippuapaja

shea 100g
shea 100g
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
2,40 €

Karitevoi

Butyrospermum parkii butter

KUVAUS

Puhdistettua karitevoita, joka tunnetaan myös nimellä shearasva.

Karitevoita saadaan afrikkalaisen karitepuun pähkinöistä. Suureksi kasvava karitepuu kasvaa luonnollisena ja viljeltynä Sudanissa ja Länsi-Afrikassa. 

Karitevoi on hoitava ja ylellinen rasva käytettäväksi sellaisenaankin iholle, mutta on upea raaka-aine kosmetiikan valmistukseen. Shea tunnetaan hoitavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan, sisältäen runaasti vitamiineja ja rasvahappoja imeytyen hyvin ihoon ja jättäen silkkisen pinnan.

KÄYTTÖ

Sopii kaikkeen kosmetiikkaan, mutta karitevoin ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa mm. voiteissa, huulirasvoissa, hierontapaloissa sekä kosteuttavana ainesosana mm. sheivaustuotteissa ja saippuoissa. Antaa saippuoille kermaisen ja pehmeän vaahdon.

Tuotteeseen lisäämisen yhteydessä, voita kannattaa hieman lämmittää että tekstuuri on sopiva lisäämiseen.

Suositellut käyttömäärät:

Lotionit ja voiteet 2-20%

Rasvat 5-100%

Saippuat 5-20%

Hiustenhoitotuotteet 1-10%

SÄILYTYS

Säilytys viileässä ja valolta suojattuna


Lataa tai tulosta tarkemmat tiedot

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä