Ladataan…

Saippuapaja

Arrowjuurijauhe
Arrowjuurijauhe
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
1,20 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

Arrowjuurijauhe

Maranta arundinacea

KUVAUS

Hyvin hienojakoinen arrowjuurijauhe tunnetaan myös nimellä nuolijuuri. Se on sademetsistä kotoisin oleva kasvi, jonka juuresta saadaan luonnollista tärkkelystä mm. ruoanlaittoon.

Alkuperäiskansat paransivat myrkkynuolista johtuavia haavoja nuolijuuren avulla, josta nimikin johtaa juurensa.

Kosmetiikassa arrowjuuri on suosittu raaka-aine mm. soodattoman deodorantin valmistuksessa sekä talkin korvikkeena.

KÄYTTÖ

Nuolijuurta voi käyttää mm. antamaan rakennetta ja luonnollisena paksuntajana. Voidaan käyttää talkin tai maissitärkkelyksen tapaan.

Imee hyvin kosteutta itseensä, sopien myös kasvojen tuotteisiin imemään ylimääräisen rasvanerityksen.

VINKKI!

Valmista ylellinen vartalopuuteri sekoittamalla yhteen haluamasi määrä arrowjuurijauhetta, maissitärkkelystä ja kaoliinia. Lisää mukaan pari tippaa tuoksua, sekoittamalla sen hyvin jauheiden joukkoon.

Alkuperämaa: Brasilia

Säilytys: säilytä tuote kuivassa, tiiviisti suljettuna.

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä