Ladataan…

Saippuapaja

Macadamiapähkinäöljy
Macadamiapähkinäöljy
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
2,20 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

MACADAMIAPÄHKINÄÖLJY

Macadamia ternifolia Seed Oil

KUVAUS

Macadamiaöljy on  pehmeän ihotuntuman omaava, antioksidanttinen öljy. Se omaa korkean palmitiinihappopitoisuuden (jopa 21%), jota ei yleensä näin korkeana kasviöljyissä esiinny.

Öljyn poikkeuksellisen monithoinen vaikutus perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen; runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja (oleiinihappo, palmitiinihappo ja palmitoleic), A-, E- ja B-vitamiinia, fenolia, lesitiiniä, skvaleenia sekä hivenaineita.

KÄYTTÖ

Macadamiaöljy on upea hoitava öljy kaikkeen kosmetiikkaan. Se on osoittanut käytössä tarpeelliseksi mm. pienten haavaumien, auringon polttamien, nirhaumien ja arpien hoidossa.

Erinomainen öljy myös hiustenhoitoon.

PAKKAUS

Muovipullo

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä