Ladataan…

Saippuapaja

Babassuöljy
Babassuöljy
Saatavuus
Varastossa
Alkaen
4,90 €

BABASSUÖLJY, kiinteä

Orbignya oleifera seed oil

KUVAUS

Brasiliasta peräisin oleva babassupuu tunnetaan myös nimellä elämänpuu. 

Tällä öljyllä on samantyylisiä ominaisuuksia saippuanvalmistuksessa, kuin kookos-, ja palmuöljyllä. Korkea lauriinihappopitoisuus
antaa hyvää vaahtoa ja palmitiinihappo lisää kovuutta saippuaan.

Tämä tuote on kylmäpuristettua ja puhdistettua ilman ominaistuoksua ja väriä.

Koostumus kiinteä, kuin pehmeä voi.

KÄYTTÖ

Saippuanvalmistuksessa mm. kovuutta ja vaahtoa lisäämään. Voidaan käyttää myös suoraan iholle, jossa se on rauhoittava,
luoden viilentävän tunteen ja muodostaen suojaavan ja hoitavan kalvon ihon pinnalle.

Voidaan käyttää kaikessa kosmetiikassa.

PAKKAUS

Muovipurkki

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä