Ladataan…

Saippuapaja

Aktiivihiili
Aktiivihiili
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
3,20 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

Jauhemaisessa muodossa oleva aktiivihiili.

Hiili imee rasvaa ja likaa, ja on erinomainen tuote esimerkiksi kasvonaamioihin.

Aktiivihiilellä on pitkä historiä lääketieteellisessä käytössä, mutta nykyään on myös erittäin paljon käytetty raaka-aine kauneudenhoidossa. Aktiivihiili on antibakteerista ja sillä on myös mm. sienten kasvua hidastava vaikutus. 

Voidaan käyttää myös värijauheena Valmismassoihin sekä kylmäprosessisaippuoihin.

Muistathan, että aktiivihiili ei ole sama asia kuin puunpoltossa syntyvä hiili! Kosmetiikassa käytettävää hiiltä saadaan mm. kookoksesta, ja se on käsitelty mm. kuumentamalla.


Lisätiedot
Aktiivihiiliactivated charcoal
MuotoJauhe
PakkausMuovipussi

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä