Ladataan…

Saippuapaja

Kookos kaprylaatti
Kookos kaprylaatti
Alkaen
5,70 €

Luonnollinen vaihtoehto synteettisille silikooneille, kookos kaprylaatti antaa hienon, pehmeän ja silkkisen tunteen niin hiustuotteissa käytettynä kuin voiteissakin. Omaa myös emulgoivia ominaisuuksia joten voidaan käyttää esimerkiksi apuemulgaattorina.

Ihoa hoitava, pehmentävä

Käyttösuositus: 1-20%.

INCI: Coco-Caprylate

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä