Ladataan…

Saippuapaja

Vehnänalkioöljy
Vehnänalkioöljy
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan
Alkaen
2,20 €

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

VEHNÄNALKIOÖLJY (puhdistettu)

Triticum aestivum

KUVAUS

Vehnänalkioöljyä käytetään laajalti kosmetiikan raaka-aineena. Tämä öljy on puhdistettua, ja on hyvä E-vitamiinin ja rasvahappojen lähde. Vehnänalkio suojaa ja uudistaa ihoa antioksidanttisena raaka-aineena.

Sisältää luonnostaan runsaasti A,D ja E-vitamiineja, sekä B1, B2, B3, B6 ja F-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja.Vehnänalkioöljy sisältää linolihappoa, öljyä, palmitiinihappoa ja steariinihappoa. Näitä tarvitaan mm. terveiden solujen ja kehon toimintojen ylläpitämiseen. E-vitamiini edistää ihosolujen muodostumista ja sopii hyvin kuivan, kypsän, kuivan ihon ravitsemiseen ja virkistämiseen sekä vähentää arpia, raskausarpia, auringonpolttamia ja vaurioitunutta ihoa.

Imeytyy keskihitaasti, viipyillen iholla.

KÄYTTÖ

Voidaan käyttää kaikkeen kosmetiikkaan.

PAKKAUS

Muovipullo

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä