Ladataan…

Saippuapaja

Steariinihappo
Steariinihappo
Saatavuus
Varastossa
Alkaen
0,70 €

Kasvipohjainen rasvahappo joka antaa voiteille, pesu-, sekä hiustuotteille rakennetta ja tekee lopputuotteesta miellyttävän tuntuisen. Käytetään stabiloinaineena voiteissa.

Voidaan käyttää myös saippuoissa.

Käytetään kynttilöiden valmistuksessa kovettamaan rakennetta ja poistamaan läpikuultavuutta.

Käyttösuositus kosmetiikassa 2-5%.

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä