Ladataan…

Saippuapaja

Sodium Coco Sulfate (SCS)
Sodium Coco Sulfate (SCS)
Alkaen
2,60 €

Kookosöljystä johdettu mieto pinta-aktiivi aine. Antaa tuotteelle vaahtoavuutta sekä puhdistavuutta

Käyttö shamppoissa, suihkugeeleissä, puhdistusgeeleissä.

Scs on hyväksytty luomukosmetiikaan (ECOCERT, BDIH).

PH 10-11, vesiliukoisuus 250g/litra. Käyttösuositus 1-90%


Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä