Ladataan…

Saippuapaja

Safloriöljy (ohdakeöljy)
Safloriöljy (ohdakeöljy)
Saatavuus
Varastossa
Alkaen
2,95 €

Safloriöljy / Ohdakeöljy

Carthamus tinctoius

KUVAUS

Kevyt ja juokseva, ohdakkeen sukua oleva kylmäpuristettu öljy.

Safloriöljy sisältää runsaasti omega 3 ja 6 välttämättömiä rasvahappoja, erityisen korkea on omega 6 pitoisuus, jooka voi yltää jopa 81%.

Rasvahappojen ansiosta, erinomainen öljy mm. kasvovoiteille, hierontaöljyksi sekä kasvoöljyksi.

Tasoittaa ja kosteuttaa ihon pintaa.

Soveltuu hyvin mm. akneiholle, koska öljy ei tuki ihohuokosia.

KÄYTTÖ

Soveltuu kaikkeen kosmetiikkaan.

Sisältäen myös E-vitamiinia, öljy toimii erittäin hyvin esimerkiksi huulituotteissa pehmittävän vaikutuksensa ansiosta.

Lataa tai tulosta tuotetiedot

Tuotteen arvostelut

Ostoskorisi on tyhjä