Saippuapaja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Saippuapaja Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 01.05.2018. Viimeisin muutos 01.05.2018.  

1. Rekisterinpitäjä

Saippuapaja Oy, Vinkkiläntie 10, 23200 Vinkkilä  

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Satu Koskinen, info@saippuapaja.fi, +358449739456   

3. Rekisterin nimi

Saippuapaja Oy asiakasrekisteri  

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

- henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen )

- sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena

- rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.   

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, mahdollinen yritys, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Kerro tässä myös tietojen säilytysaika, mikäli mahdollista. Kerro myös, jos tiedot esimerkiksi anonymisoidaan tietyn ajan kuluttua.  

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, verkkokaupan tilauksista joka sähköisesti, puhelimitse tai henkilökohtaisesti, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.  

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Saippuapaja varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.  

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).  

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet 

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa.

Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TOIMITUS JA MAKSUEHDOT

Toimitus- ja maksuehdot koskevat vain suomeen lähetettäviä tilauksia. Halutessasi tilata muualle kuin suomeen, otathan ensin yhteyttä sähköpostilla.
Yritykset sekä järjestöt, kunnat ja oppilaitokset voivat rekisteröityä yritysasiakkaiksi (yritysalennus -10%) , tässä tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä Saippuapajaan joko sähköpostitse tai puhelimitse.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%

Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa myyjä voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo

Nettiputiikissa näkyvä hinta on voimassa oleva hinta.

Yritysasiakkaille alennus tilattavien tuotteiden kokonaishinnasta, alennus ei koske toimitusmaksua.

MAKSUTAVAT

Maksutapana verkkopankin kautta maksu tai rahoitusyhtiön osamaksu/lasku (Collector tai Jousto). Kunnat, kaupungit, oppilaitokset sekä järjestöt voivat sovittaessa tilata laskutusasiakkaina, laskutuksesta kuitenkin neuvotellaan aina tapauskohtaisesti puhelimitse 044 9739 456 tai sähköpostilla info@saippuapaja.fi.

Lähetettyäsi tilauksesi, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos vahvistusta ei jostain syystä tule, otathan yhteyttä sähköpostiin: info@saippuapaja.fi. Näin varmistamme, että tilauksesi on varmasti tullut perille

TOIMITUS

Toimitusaikamme varastossa oleville tuotteille on 2-7 arkipäivää maksun suorituksesta.

Varaamme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tilattu tuote on tilapäisesti loppu. Tällöin informoimme asiakasta, jolloin hän voi halutessaan peruuttaa kyseisen tuotteen tilauksesta, tai ottaa jälkitoimituksen

Toimitamme tuotteitamme Matkahuollon tai postin kautta sekä SmartPOST automaatteihin. Toimituskulut ovat seuraavat:

Matkahuolto 4,90€

Matkahuollon jakopaketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin) 8,50€

Matkahuollon lipeää sisältävä paketti 8,60€ (lipeää tilatessa tämä on ainoa toimitusvaihtoehto. Hinta sisältää vaarallisten aineiden kuljetuslisän)

Alle 100g kirje 2,50€

Postipaketit ja yli 100g lähetykset 5,90€

SmartPOST 5,90€

Ahvenanmaa postipaketti alle 10kg 8,90€

Ahvenanmaa postipaketti 10-25kg 9,90€

Tilausta tehdessäsi voit valita itsellesi sopivan toimitusvaihtoehdon ostoskorin pudotusvalikosta. Jos valitset toimitustavaksi Nouto Saippuapajalta, ilmoitamme sähköpostitse kun tilauksesi on noudettavissa.

Lähetystä vastaanottaessa, tulee paketin kunto tarkistaa. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tarkista sisältä ja tee mahdollinen vahinkoilmoitus heti vastaanottopisteessä. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme menettelystä

TIETOSUOJA

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti, henkilötietolain asettamissa puitteissa. Emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille, ellei asiakkaalta ole siihen erikseen pyydetty lupaa.

Henkilötietoja käytetään myyjän ja asiakkaan välisen kaupankäynnin hoitamiseen.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina, ja vain määrätyt henkilöt pääsevät ne näkemään. Tietoihin pääsy edellyttääsalasanan ja käyttäjätunnuksen antamista.

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

PALAUTTAMINEN JA VIRHEELLISET LÄHETYKSET

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Korvaamme ainoastaan virheettömät, avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet.

Pääsääntöinen palautuskanava on Matkahuolto, ennakkoon sovituissa tapauksissa voi kysymykseen tulla myös jokin muu palautusmenettely. Otathan aina yhteyttä saippuapajaan esim. sähköpostitse, niin sovimme palautusmenettelystä.

Pakatessamme lähetyksiä pyrimme aina olemaan huolellisia, mutta inhimillisiä vahinkoja saattaa joskus tapahtua. Ota heti yhtettä saippuapaaan jos huomaat paketissasi virheellisen tuotteen tms.