Saippuapaja

Julkaistu 27.12.2016

Uutuuksia!

Vanha vuosi vaihtuu kohta uuteen, ja pajalla se aloitetaan muutamalla uutuustuotteella .

Suihkepullo 500ml on joka kodin perustarvikkeistoon hyvä lisä. Siihen teet helposti silitysnesteet, siivousnesteet, ilmanraikasteet ja monet muut. Suuttimessa on kolme toimintoa; OFF, SPRAY ja STREAM. Pullo itsessään on kirkasta, korkelaatuista PET-muovia. Soveltuu kemikaaleille.

Mini-suihkesuuttimia on tulossa valikoimaan vuodenvaihteen jälkeen.

Muovikauha 22ml soveltuu erinomaisesti jauhemaisten tuotteiden käsittelyyn. Jos teet esimerkiksi lahjaksi purkillisen kylpysuolaa, saat viimeisteltyä pakettisi lisäämällä mukaan pienen kauhan suolan käsittelyyn.

Saippuapaketit kokivat syksyn mittaan uudistuksen ja tulivat takaisin myyntiin juuri ennen joulua. Panostimme enemmän myös paketin ulkonäköön, jolloin niiden lahjaksi antaminen on entistä helmpompaa. Pakettiin kuuluu nykyään myös muotti ja pakkausrasiat. Myös tee-se-itse- huulirasvapaaketteja on tulossa alkuvuodesta valikoimaan.

Huulipuna-/-rasvahylsyille on tulossa myyntiin kutistemuovisuojia repäisynauhalla. Näiden avulla viimeistelet tuotteesi helposti ja nopeasti.

Uudet tuoksuöljyt lisätään kauppaan heti kun saamme päätökseen niiden testaukset. Tulossa on muiden muassa seuraavia tuoksuja:

Uudistunut vihreä Omena, jonka koostumus on parempi ja tuoksu pirtsakampi kuin edeltäjänsä.

Uudistunut Hattara, tässä myös parempi käsiteltävyys.

Pyykkipäivä, raikkaiden lakanoiden tuoksua.

Pina Colada, makeaa kookosta ja ananasta

Black Cherry, "tummempi" kirsikan tuoksu kuin normaalissa kirsikassa
Ostoskorisi on tyhjä