Laventeli- 100% eteerinen öljy

INCI: Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Alkaen
4,20 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

KUVAUS

Laventeliöljy on yksi vanhimmasta eteerisistä öljyistämme ja se on ollut käytössä jo vuosisatojen ajan.Sitä ei suotta kutsuta eteeristen öljyjen äidiksi. Se on hyvin monipuolinen ja monikäyttöinen öljy, jota jo muinaiset roomalaiset ja egyptiläiset käyttivät seremonioissaan, kylvyissään, hajusteena ja rentoutumiseen.

Laventelin tuoksun tunnistaa lähes jokainen, ja sen kyky rauhoittaa ja rentouttaa sekä mieltä että ruumista onkin sen yksi tunnetuimmista ominaisuuksista.

Laventeli rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja saattaa auttaa ihoa parantumaan, sekä helpottaa lihaskipuja. Voidaan käyttää myös palovammojen hoidossa.

KÄYTTÖ

Hyvin monipuolinen öljy käytettäväksi kosmetiikassa. Voit lisätä sitä ihon- sekä hiustenhoitotuotteisiin, jalkakylpyihin, saippuoihin, huulirasvoihin jne.  Pohjaöljyyn sekoitettuna sopii käytettäväksi parfyymina sellaisenaan.

Sekoittuu hyvin mm. seuraavien eteeristen öljyjen kanssa:bergamotti, seetri, eukalyptus, geranium, greippi, sitruuna, palmarosa, piparminttu, mänty, ruusu, rosmariini, teepuu

VINKKI!

Raikasta vaatekaappisi ihanalla laventeli tuoksupussilla. Lisää valitsemaasi pieneen kangaspussiin pumpulia ja pari tippaa laventelin eteeristä öljyä. Sido pussi narulla aseta se roikkumaan esim. henkarista vaatekaappiissi. Pussiin voit myös laittaa pumpulin tilalle kuivattuja kasveja, esimerkiksi laventelin kukintoja.

PAKKAUS

Pakattu ruskeaan lasipulloon tippakorkilla

ALKUPERÄMAA

Espanja

HUOM: Saattaa aiheuttaa ärsytystä iholla. Älä koskaan käytä eteerisiä öljyjä suoraan iholle laimentamattomina. Pidä poissa eläinten ja lasten ulottuvilta. Käytä harkiten jos olet raskaana tai imetät. Vältä kontaktia silmänympärysiholle tai muihin herkkiin alueisiin.


Lataa tai tulosta allergeenitiedot