Aprikoosinkiviöljy
  • Aprikoosinkiviöljy
  • Aprikoosinkiviöljy

Inci: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Alkaen
2,10 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Varastossa

Tilapäisesti loppunut. Toimitusaika 14 päivää.

KUVAUS

Kevyt, hyvin imeytyvä öljy joka ihotyypille, eritoten kuitenkin kuivalle, herkälle ja kutiavalle iholle. Soveltuu myös akneiholle.

Aprikoosinkiviöljy on hyvin samankaltainen makean manteliöljyn kanssa, mutta omaa suuremman E-vitamiinitason. Öljy sisältää myös paljon oleiinihappoa (kertatyydyttämätön rasvahappo) 58-74% sekä linolihappoa (omega-6 rasvahappo) 20-34%. Linolihappo estää esimerkiksi ihon kuivumisen. 

Aprikoosinkiviöljy uudistaa, pehmentää sekä kosteuttaa ihoa. Hyvin mieto ominaistuoksu.

KÄYTTÖKOHTEET

Öljy soveltuu mm. hyvin hiustuotteisiin, ja sen avulla voit myös tehdä kevyitä ja imeytyviä, ravinteikkaita voiteita. Saippuassa aprikoosinkiviöljyllä voidaan mm. korvata osa oliiviöljystä, jonka kanssa hyvin samankaltaiset ominaisuudet.

PAKKAUS

Tuote on pakattu HDPE- muovipulloon.

Lataa tai tulosta MSDS

Tuotteen arvostelut