Riisileseöljy

RIISILESEÖLJY

Oryza sativa

Alkaen
2,70 €

Malli:

KUVAUS

Monipuolinen ja erittäin hyvä oljy kosmetiikkaan. Sisältää runsaasti antioksidantteja (E-vitamiinia jopa 400ml/kg) sekä skvalaania.

Suojaa, hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä korjaa solukon vaurioita. Riisileseöljy on kevyt, ja täydellinen valinta herkälle, kuivalle tai kypsälle iholle. Sopii myös käytettäväksi lasten tuotteisiin.

Imeytyy iholle suhteelisen nopeasti, jättää kuitenkin viipyilen öljyn tunteen.

KÄYTTÖ

Riisileseöljy sisältää komponenttia nimeltään gamma-oryzanol, jonka vuoksi sitä käytetään paljon hiusten aurinkosuojatuotteissa joihin se lisää suojaa samalla kosteuttaen ja hoitaen hiusta kuitenkaan sitä latistamatta.

Käytetään usein myös anti-age tuotteissa, öljyn edistäessä ihon omaa aineenvaihduntaa ja raviten ihoa.

Monipuolinen öljy kaikkeen kosmetiikkaan.

PAKKAUS

Muovipullo

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna. Jos säilytetään viileässä, otettava huoneenlämpöön ennen käyttöä

Lataa tai tulosta tuotetiedot

Tuotteen arvostelut