Kariteöljy sisältää kaikki samat ihoa rauhoittavat ja ravitsevat edut kuin karitevoi.

Käytetään myös nimeä sheaöljy.

Alkaen
2,90 €
Saatavuus
Tilapäisesti loppunut

Kariteöljy on sakeaa nestemäistä huoneenlämmössä, kiinteytyy erittäin herkästi.

Kariteöljy levittyy helpommin iholle kuin karitevoi, ja läpäisee ihon hyvin.

Sheaöljy suojaa luonnollisesti ihoa, päänahkaa ja hiuksia. Voidaan käyttää myös saippuassa.

Käytetään kosmetiikan tuotteissa, joissa on tärkeämpää että tuote on öljymäisessä muodossa, kuten hierontaöljyt, hiustuotteet yms.

Lisätiedot
Kariteöljy Butyrospermum Parkii
Käyttö Ulkoinen
Pakkaus Muovipurkki, kirkas
Säilytys Tiukasti suljetussa astiassa viileässä ja kuivassa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Pidä ilmakontaktit minimissä.