INCI: activated charcoal

Alkaen
3,10 €

Malli:

KUVAUS

Aktiivihiilellä on pitkä historiä lääketieteellisessä käytössä, mutta
nykyään on myös erittäin paljon käytetty raaka-aine kauneudenhoidossa.
Aktiivihiili on antibakteerista ja sillä on myös mm. sienten kasvua
hidastava vaikutus.

Hiili imee rasvaa ja likaa, ja on erinomainen tuote esimerkiksi kasvonaamioihin ja muihin ihonhoitotuotteisiin.

Huomioithan että tämä hiili on puristettu pellettimuotoon ja se on jauhettava ennen käyttöä. Valikoimastamme löytyy myös hiiltä jauhetussa muodossa.

Muistathan, että aktiivihiili ei ole sama asia kuin puunpoltossa syntyvä
hiili! Kosmetiikassa käytettävää hiiltä saadaan mm. kookoksesta, ja se
on käsitelty mm. kuumentamalla.

KÄYTTÖ

Voidaan käyttää luonnollisena värijauheena Valmismassoihin sekä kylmäprosessisaippuoihin.

Ihonhoitotuotteisiin, saippuoihin, hammastahnoihin yms. Hiili omaa kyvyn imeä mm. bakteereja puoleensa, joten joissain tapauksissa voidaan käyttää myös haavanhoitotuotteissa.

Hyvä tuote mm. epäpuhtaan ihon puhdistusaineisiin ja naamioihin

PAKKAUS

Pussi