Kandelillavaha

INCI: Euphoribia Cerifera (Candelilla) Wax

Alkaen
2,90 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Varastossa

Varastossa

KUVAUS

Kandelillavaha on kasviperäinen vaha joten se on hyvä korvike mm. mehiläisvahalle jos ei haluta käyttää eläinperäisiä tuotteita. Tyräkkikasveihin kuuluvasta kasvista (Euphorbia Antisiphilitica) kerätään vahaa sen lehdiltä ja varresta, jossa se suojaa kasvia kuivumiselta. Vaha kerätään keittämällä kasvinosia, jonka jälkeen vaha saadaan kuorittua irti.

Kandelillavaha on miellyttävän tuntuinen iholla ja sillä on myös ihoa suojaava vaikutus.

KÄYTTÖ

Kandelillavahaa käytetään paljon kosmetiikassa mm. huulipunien ainesosana. Se on hyvä raaka-aine mm.ripsiväreihin, hius-ja voidetuotteisiin, sekä tietenkin huulituotteisiin joihin se antaa myös kiiltoa.

Sulamispiste 68.5–72.5°C

Käyttösuositus: yleinen käyttöaste 2-30%

PAKKAUS

Pussi

ALKUPERÄMAA

Meksiko