Setri - 100% eteerinen öljy
  • Setri - 100% eteerinen öljy
  • Setri - 100% eteerinen öljy

Setri (himalajan)- 100% eteerinen öljy

INCI: Cedrus deodara wood oil

Alkaen
4,20 €
Saatavuus
Tilapäisesti loppunut

KUVAUS

Setrin eteerisessä öljyssä voi aistia lämpimän, puumaisen metsätuoksun joka rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Himalajansetrit ovat peräisin Pakistanista ja Luoteis-Intiasta, ja ne voivat kasvaa jopa 50-60m korkeiksi. Sitä kasvaa luonnollisena mm. Himalajan vuorten rinteillä 1100-3000m korkeudessa. Öljy tuotetaan höyrytislauksella mm. setrin puuhakkeesta.

Antibakteerinen, antifungaalinen.

Setripuun öljyn käytöllä tiedetään olevan juuret jo raamatun aikoihin.

KÄYTTÖ

Setripuuta käytetään laajalti kosmetiikassa. Ihonhoitotuotteissa se auttaa mm. tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa. Antiseptisena öljynä se hoitaa ja rauhoittaa kutisevaa, tulehtunutta ihoa. Aittaa myös hiuspohjan kutinaan ja hilseilyyn hiustuotteissa. Voidaan käyttää myös mm. diffuusereissa ja tuoksulyhdyissä.

Koska setrillä on hyvin metsäinen, lämmin aromi, se sopii myös miesten kosmeettisiin valmisteisiin.

Setrin öljy rauhoittaa ja rentouttaa.

Sekoittuu hyvin mm. seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: Bergamotti, mänty, rosmariini, ylang ylang

PAKKAUS

Pakattu ruskeaan lasipulloon tippakorkilla

ALKUPERÄMAA

Himalaja

VINKKI!

Sekoita muutama tippa hierontaöljyn sekaan antamaan rentouttavaa vaikutusta ja tunnelmaa

HUOM: Saattaa aiheuttaa ärsytystä iholla. Älä koskaan käytä eteerisiä öljyjä
suoraan iholle laimentamattomina. Pidä poissa eläinten ja lasten
ulottuvilta. Käytä harkiten jos olet raskaana tai imetät. Vältä kontaktia silmänympärysiholle tai muihin herkkiin alueisiin.



Tuotteen arvostelut