Tyrniöljy kosmetiikkakäyttöön.

Tyrniöljyä on perinteisesti käytetty parantamaan ihon vammoja, kuten palohaavat ja muut haavaumat.

Alkaen
4,80 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Tyrniöljy on täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä mineraaleja, erityisesti A-, C ja E-vitamiineja, beetakaroteenia ja flavonoideja.

Erinomainen öljy hyvin kuivalle, atooppiselle tai tulehtuneelle iholle sekä hiuspohjalle.

Antibakteerinen.

Lataa tai tulosta tuotetiedot

Lisätiedot
Tyrniöljy Hippophae Rhamnoides
Käyttö Ulkoinen
Pakkaus HDPE muovipullo
Säilytys Kuivassa ja viileässä, suljetussa astiassa suojattuna suoralta auringonvalolta.