Maitohappo (Alfa-hydroksi happo = AHA) toimii tuotteessa kosteuttajana, sekä sen avulla voidaan säädellä lopputuotteen pH-tasoa.

Maitohappo soveltuu käytettäväksi mm. voiteissa ja hiustuotteissa.  Lisätään jäähdyttelyosuuteen.

Liukenee sekä veteen, glyseriiniin että alkoholiin.

Käyttösuositus 2-10%.

INCI: Lactic Acid

Alkaen
2,85 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Varastossa

Alfa-hydroksidi happoa sisältäviä tuotteita  ei suositella käytettäväksi aurinkotuotteisiin. Suurina määrinä käytettynä voi aiheuttaa auringolle herkistymistä