SEESAMINSIEMENÖLJY

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Alkaen
2,95 €

Malli:

KUVAUS

Lämmittävä seesaminsiemenistä puristettu öljy sisältää runsaasti E- ja B-vitamiineja, kivennäsiaineita kuten kalsiumia, magnesiumia ja fosforia, sekä proteiinia ja lesitiiniä. 

Hyvin imeytyvä ja ihoa pehmentävä. Öljyn aavistuksen paksu rakenne saattaa aiheuttaa sen sakkautumisen kylmässä, mutta tähän auttaa vesihauteessa lämmitys tai huoneenlämpöön otto ennen käyttöä.

Seesaminsiemenöljyllä on siemenmäinen ominaistuoksu.

KÄYTTÖ

Seesaminsiemenöljyä käytetään usein hierontaöljynä sekä aromaterapiaöljynä muiden pohjaöljyjen kanssa sekoitettuna. Ei tahraa.

Käytetään usein kuivan, ärtyneen, stressaantuneen ja ikääntyvän ihon hoitoon, sen omatessa mm. kosteuttavia ominaisuuksia. Yleisesti suosittu öljy lisäämään kosteuttavia ominaisuuksia kosmetiikkaan.

Kosteuttavat ominaisuudet tulevat esiin myös saippuassa.

PAKKAUS

Muovipullo

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna.