Kahvinpavuista kylmäpuristetusta öljystä ja kovetetuista kasviöljyistä valmistettu kahvivoi.

Alkaen
6,20 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Vaaleanruskea ja paahteisen tuoksun omaava kosteuttava kahvivoi on hyvä valinta kosmetiikkatuotteisiin. Erittäin kosteuttavana rasvana, se on omiaan rauhoittamaan ja korjaamaan punoittavaa, kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Soveltuu hyvin selluliittivoiteisiin sekä ikääntyvälle iholle.

Yhdistämällä kahvivoita ja kookosrasvaa, saat erittäin miellyttävän ja ominaisuuksiltaan hoitavan vartalovoin tai huulirasvan.

Kahvivoissa on luonnollinen mieto kahvin tuoksu, ja se sisältää jopa 1% luonnollista kofeiinia.

Lisätietoja
Kahvivoi Coffea Arabica Seed Oil (and) Hydrogenated Vegetable Oil
Sisältää 0-70% kahvinpavuista puristettua öljyä, 30-50% kovetettua kasviöljyä
Alkuperämaa Brasilia
Suositeltava käyttömäärä
voiteisiin 3-5%, rasvoihin 5-100%, saippuaan 6-8%
Pakkaus purkki