Kookosöljy (fraktioitu)

KOOKOSÖLJY (fraktioitu)

Caprylic / Capric triglyceride

Alkaen
3,85 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Varastossa

KUVAUS

Tunnetaan myös nimellä MCT- öljy (Medium Chain Triglycerides)

Fraktioitua kookosöljy saadaan jakamalla öljy komponentteihin, niin että jäljelle jää vain tyydyttynyt rasva jota kutsutaan myös kapryylitriglyseridiksi tai kapriinitriglyseridiksi. 

Fraktiotu kookosöljy pysyy nestemäisessä muodossa myös viileässä, se kestää kuumuuttaa jopa paremmin kuin fraktioimaton öljy ja se omaa lähes rajattoman säilyvyyden.

Ominaisuuksiltaan kevyt ja hyvin ihoon imeytyvä, väritön ja tuoksuton.

KÄYTTÖ

Voidaan käyttää mm. kasviperäisenä vaihtoehtona lanoliinille voiteissa ja rasvoissa. Kosmetiikassa toimii myös tuotteen viskositeetin säätelijänä, ja se on myös erinomainen pohja-aine lisättäville väriaineille ja muille lisäaineille.

Käytetään usein hieronnassa, ei tahraa. Ei myöskään tuki ihohuokosia.

Voidaan käyttää kaikessa kosmetiikassa.

PAKKAUS

Muovipullo

SÄILYTYS

Suosittelemme säilyttämään tiiviisti suljetussa astiassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Tuotteen arvostelut