Appelsiini- 100% eteerinen öljy LUOMU (makea)

INCI: Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil

Alkaen
4,20 €
Saatavuus
Varastossa

Malli:

Varastossa

Varastossa

Varastossa

KUVAUS

Muinoin kultaiseksi omenaksi kutsuttu appelsiini symbolisoi viattomuutta ja hedelmällisyyttä. Nykypäivänä se on yksi suosituimmista eteerisistä öljyistä.

Appelsiini eteerinen öljy on rentouttava ja mielialaa nostattava, luo rauhaa ja onnellisuutta sekä mielelle että keholle.

Tämä öljy, kuten useimmat sitrusöljyt, kylmäpuristetaan appelsiinin kuorista. Sisältää runsaasti limoneenia.

Appelsiinin tuoksu on hyvin tunnistettavissa tässä öljyssä; sitrusmainen, makea appelsiini.

KÄYTTÖ

Kosmetiikassa hyvin laaja käyttöskaala. Ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet, deodorantit, kylpytuotteet. Tuoksulyhdyt ja diffuuserit yms. Hiustenhoitotuotteissa käytettäessä appelsiinin tuoksu jää mukavasti viipyilemään ja luovuttaa aromejaan pitkin päivää.

Käytetään myös mm. vilustumistapauksissa, kireille lihaksille ja ihonhoidossa rasvoittuvalle iholle.

Sekoittuu hyvin mm. seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: eukalyptus, geranium, greippi, laventeli, sitruuna, ruusu, ylang ylang

PAKKAUS

Pakattu ruskeaan lasipulloon tippakorkilla.

ALKUPERÄMAA

Etelä-Afrikka/Meksiko

VINKKI!

Tiputa muutama tippa appelsiinin eteeristä öljyä keittiön roskakorin sisäpinnalle antamaan tuoksua ja karkottamaan ötököitä.

HUOM: Saattaa aiheuttaa ärsytystä iholla. Älä koskaan käytä eteerisiä öljyjä
suoraan iholle laimentamattomina. Pidä poissa eläinten ja lasten
ulottuvilta. Käytä harkiten jos olet raskaana tai imetät. Vältä kontaktia silmänympärysiholle tai muihin herkkiin alueisiin.