Polysorbaatti-80

Vesiliukoinen Polysorbaatti-80 (E433) toimii niin emulgaattorina kuin myös pinta-aktiivina. 

Parhaimmillaan Ö/V öljy-veteen seoksessa. Korvaa esim. Taikapähkinäveden kylpypommeissa. 

Kevyisiin voiteisiin, spray-tuotteisiin, kylpyvaahtoihin. Toimii hyvin huonetuoksuissa.

Suositeltava käyttö 1-20%.

INCI: Polysorbate 80

Alkaen
3,20 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Tuotteen arvostelut