JOJOBAVAHA

INCI: Hydrogenated Vegetable Oil – Simmondsia Chinensis (Jojoba) - Tocopherol

Alkaen
3,20 €
Saatavuus
Vaihtelee mallin mukaan

Malli:

Varastossa

KUVAUS

Jojoba eli vuohenpuksio kuuluu vuohenpuksiokasvien heimoon. Jojobaa kasvaa luonnollisena Pohjois-Amerikassa, Yhdysvalloissa Kaliforniassa sekä Arizonassa ja Pohjois-Meksikossa.

Jojobavaha on hydrogenoitua jojobaöljyä. Hydrogenoinnilla rasvasta saadaan eroitettua vahamaista ainesta. Jojoban esteri on kaikista luonnossa esiintyvistä estereista eniten ihmisen talin kaltainen aine. Erittäin ympäristöystävällinen ja lempeä vaha iholle.

Ihoa voidaan huijata vähentämään omaa talintuotantoa käyttämällä jojobaa ihonhoidossa.  Ei tuki ihohuokosia, sitoo kosteutta.

Jojoba sisältää mm. E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja ja mineraaleja, piitä, kromia, sinkkiä.. ravitseva ja monikäyttöinen vaha kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖ

Jojobavaha on hyvä kasviperäinen vaihtoehto korvaamaan mehiläisvahan, sekä keinotekoiset sakeutusaineet. Hyödyllisten ihoa hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi, antioksidanttisena aineena jojobavahaa käytetään myös lisäämään kosmeettisten tuotteiden säilyvyyttä.

Voidaan käyttää mm. voiteissa, rasvoissa, saippuoissa, hiustuotteissa, huulivoiteissa, naamioissa, ripsiväreissä ja monissa muissa kosmeettisissa valmisteissa.

Sulamispiste 65°C

Käyttösuositus: 1-80%

PAKKAUS

Pussi

Lataa tai tulosta tuotetiedot