Erittäin stabiili ja tehokas emulgaattori.

Dermofeel PR soveltuu erittäin hyvin myös aurinkovoiteisiin sekä mahdollistaa tasaisen ja pysyvän tuloksen jopa 80% vesifaasissa.

Jos voiteessa käytetään vahoja antaa tämä emulgaattori hyvän sileän ja kevyen tuntumanlopputuotteeseen eikä vahamaisuus tunnu voiteessa.

Emulgaattori sekoitetaan öljyfaasiin.

V/Ö vesi öljyyn emulgaattori.

Käyttösuositus: Lotionit, kevyet voiteet. 2-3 %, vahvemmat voiteet 3-5 %, aurinkovoiteet 5 %.

Ph: 5 – 5,5

INCI: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

Alkaen
2,80 €

Malli: