Luonnonmukainen emulgointi, soijalesitiinistä (ei geenimanip.) valmistettu tuote. 

Jauhemainen ja vaalea lysolesitiini on ominaisuuksiltaan parempi (auttaa vaikuttavia aineita imeytymään paremmin, sekä toimii kosteuttajana) ja helppokäyttöisempi kuin lesitiini. Lysolesitiini on myös väriltään vaaleampi kuin perus lesitiini eikä näin ollen tummenna lopputuotetta. Lysolesitiini antaa lopputuotteeseen samettisen tekstuurin.

Rasvaiselle tai sekaiholle suunnatut tuotteet voi emulgoida pelkästään lysolesitiinillä, kuivan ihon voiteisiin voi lisätä hieman lanoliinia sitomaan kosteutta.

Lisäämällä lysolesitiinin öljyihin (60-70astetta), tai lämmitettyyn vesiosioon, saat tasalaatuisen ja pitävän emulsion voiteeseen.

Lopputuotteen rakennetta voi paksuntaa esimerkiksi setyylialkoholilla tai muulla rakennetta antavalla aineella.

Tuote soveltuu erittäin hyvin hoitavana ja kosteuttavana myös shampoon (1-3%) ja hoitoaineen valmistukseen (pois huuhdeltavat 5%).

Suositeltava määrä 0,5-5%. Jos käytät lysolesitiiniä apuemulgaattorina riittää 0,5-1% määrä jos taas emulgointi tapahtuu pelkästään lysolesitiinillä on käyttömäärä noin 3%.

HLB arvo: 9

INCI: lysolecithin

Säilytys: mielellään viileässä hyvin suljetussa astiassa. Tämän erän parasta ennen: 8/17

Alkaen
1,20 €

Malli: