Valkoinen kaoliini-savi, kosmetiikkalaatu. Kaoliini on monipuolisuutensa ansiosta yleisesti käytetty raaka-aine hygienia- ja kosmetiikkatuotteissa. Sopii myös herkälle iholle mietoutensa takia. Lisää kaoliinia esim. saippuaan, tai kasvonaamioihin.Tämän erän parasta ennen: 9/17

Alkaen
1,30 €

Malli:

INCI: Kaolin
Koostumus:


SiO2 66,00%
Al2O3 23,50%
Fe2O3 0,80%
Na2O+K2O 0,50%
CaO+MgO 0,50%

Lataa tai tulosta tuotetiedot